Firma Rood & de Groot

//Firma Rood & de Groot
Firma Rood & de Groot 2017-10-26T09:36:25+02:00

Thuis op het podium en ook tussen de mensen. Voor een korte dynamische act, vol in de schijnwerpers, of als sfeermakers bij de ingang. Jaren ervaring in “het circuit”. Dus feilloos de balans voelen tussen knallen en even een stapje terug. Van keten met de kinderen tot rustig entertainment in een hoekje. Het geluid is aangenaam, overstemt de gesprekken niet gauw maar trekt zeker de aandacht. Er is veel variatie mogelijk in volume en benadering.
Het repertoire
Jazzliedjes. Vrolijk en melancholisch. Afwisselend gespeeld en gezongen. Ruim de helft van het repertoire heeft ook tekst: die is op een komische manier in het Nederlands vertaald. Zo wordt All of me -> Alles van mij; It don’t mean a thing -> het betekent helemaal niks; Big Spender-> Grote Spencer; Bye , bye blackbird -> Dag Kanarie; The sunny side of the street -> De zonnige kant van de straat.
Verder instrumentalen zoals de Pink Panter Theme, bluesnummers en wat exotische melodietjes…
Firma Rood & de Groot
Saxofoon en sousafoon, met hier en daar zang met ukelelebegeleiding. En met percussie via de voeten. Jazzy en bewegelijk. Nederlandse teksten op bekende jazzliedjes, mobiel en veelzijdig inzetbaar op feesten en partijen. Voor dansen met een glimlach en genieten van oorverfrissend repertoire. Stijlvol en vrolijk. Vaak licht clownesk, maar altijd 100% muziek

Offerte aanvragen
Neem contact op