Kindershows en entertainment 2018-01-20T22:42:55+01:00

Kindershows boeken

Tijdens onze vrolijke kindershows wordt er gezongen en/ of gedanst waardoor het voor elke bezoeker een feestje is om dit bij te wonen. Alle voorstellingen worden gepresenteerd door een presentator die vervolgens ook de meet & greet verzorgt. De voorstellingen duren een half uur en vervolgens vindt er een meet & greet plaats van een half uur. Heeft u andere wensen, dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Tijdens de meet & greet geven de karakters handjes, knuffels en gaan met je op de foto. Ze zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke dag. Onze voorstellingen worden o.a. geboekt voor festivals, winkelcentra, kermissen, pretparken, dierentuinen maar ook voor bedrijfsfeesten.

kindershows
kindershows

Meet & Greet

Al onze karakters zijn inzetbaar voor meet & greet. Tijdens de meet & greet geven de karakters handjes, knuffels en gaan met je op de foto. Ze zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke dag.

Elk karakter heeft zijn eigen talenten; Brandweerman Sam is dol op het blussen van brandjes en Bob de Bouwer is dol op klussen. Mochten er specifieke wensen zijn voor een meet & greet dan horen wij dat graag en denken vervolgens graag met u mee om deze dag te laten slagen.

Een speciaal onderdeel van onze werkzaamheden is de stripfigurenparade. Ongeveer 5 tot 10 karakters maken een onvergetelijk feestje met de kinderen onder begeleiding van muziek.

Bij elke meet & greet is een tourmanager aanwezig die alles in goede banen leidt.

2017-10-26T11:54:14+02:00

Meet & greet Pompom

Dit vrolijke 5 jarige jongetje is de held van elke kleuter! Kinderen herkennen hem vast van school. Pompom speelt namelijk de hoofdrol in de meest gebruikte kleutermethode Schatkist. Net als alle andere kleuters, ondekt [...]

2017-10-26T10:11:29+02:00

Bob de Bouwer show

Bob de Bouwer show Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een evenement of winkelcentrum. In deze nieuwe show maakt Bob de Bouwer er een onvergetelijke middag voor de kinderen van. Met een leuk, interactief verhaal en [...]