• Clown op je feestje

Clown op je feestje

Clown op je feestje

Bent u op zoek naar een hilarische clown op je feestje? Bij Degen Entertainment boekt u de leukste clowns voor elke gelegenheid. Niks is ons te gek!
Bij het organiseren van een kinderfeestje of een verjaardagsfeestje is het soms lastig om de kinderen de hele dag te vermaken. Met onze clowns is dat probleem meteen opgelost, er is gegarandeerd entertainment op uw feestje.
Zo hebben we een schmink clown, ballonnen clown, een goochel clown en een clownsteam. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Ballonnenclown

Een erg leuke voorstelling is bijvoorbeeld de show ”De ballonnenkroon” uitgevoerd door Clown voor je feestjeeen hilarische clown. In deze 45 minuten durende voorstelling speelt de clown een dubbelrol. Hij speelt de rol van een koning en van een verrassend karakter met een lage status. De koning wil een kroon en alleen de clown weet hoe de kroon gemaakt kan worden. Het een leuke en chaotische show die gegarandeerd voor vermaak zorgt bij de kinderen. Deze clown op je feestje? Boek hem snel en gemakkelijk bij Degen Entertainment.

GoochelclownClown voor op je feestje

Clown Jappie is het schoolvoorbeeld van een veelzijdige clown. Hij vermaakt al jaren jong en oud blij met zijn gekke capriolen op het podium. Jappie maakt figuurballonnen en loopt zelfs op stelten. Clown Jappie heeft een voorstelling waarin hij goochelt en een onzichtbare olifant op bezoek komt. Ook jongleert hij in deze voorstelling. Clown Jappie is dus van alle markten thuis en zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes en kinderfeestjes. Clown Jappie zorgt altijd voor een gezellige sfeer en tovert (letterlijk) bij iedereen een lach op het gezicht.

ClownsteamClown op je feestje

U kunt ook een clownsteam boeken bij Degen Entertainment. Dit team van clowns bestaat uit 2 ballonnenclowns, 1 steltenloper en een schminkclown. Met dit team weet je zeker dat er voor echt iedereen vermaak is op je feestje. Voor elk kind zit er ongetwijfeld wat leuks tussen. Naast een clownsteam kunt u ook kiezen voor een circusteam, kerstteam, zwarte pieten team en een ridder en prinsessen team. U kunt dus het team aanpassen op het thema van het feest, als dat nodig is.

Schminkclown

Onze schminkclown is van alle markten thuis. Deze vrouwelijke clown is een echte kindervriend en maakt overal een groot feest van. Ze maakt de mooiste figuren van ballonnen en schminkt alClown op je feestjele kinderen met alle plezier. De kinderen worden omgetoverd van prachtige prinsessen tot lieveheersbeestjes.
Wilt u deze kindvriendelijke schminkclown op je feestje? Boek snel en makkelijk!

 

2018-01-19T11:41:10+01:00