Circus workshop 2018-01-19T23:10:45+01:00

Circus Workshop – Verjaardagsfeest of kinder middag.

Circus Workshop voor kinderen is een kinderfeestje of kindermiddag om niet meer te vergeten. Het is altijd lastig om weer iets leuks te bedenken voor een kinderfeestje. Wat vinden ze leuk en waar praten ze de volgende dag nog over op school? Natuurlijk hebben we een hoop ideeën als het gaat om kinder entertainment, maar een circus workshop is zeker een aanrader! Stap voor stap leren ze de kunsten van circus artiesten. Iedereen kan daarin z’n eigen tempo bepalen of aangeven wat ze wel of niet leuk vinden. Het is dus echt een leuke activiteit voor elk kind. Én…lekker actief bezig met elkaar, in een tijd dat kinderen zich vooral vermaken achter een spelcomputer of smartphone.

Circus workshop; het is feest in het circus!

De oude leeuwin Betsie is jarig. We gaan met z’n allen haar feliciteren met de door ons geleerde circus trucjes. Voor oude leeuwin, ouders vrienden en bekenden, familieleden en een mooie bos bloemen. Bloemen? Er zijn helemaal geen bloemen voor die arme oude Betsie.

De circus directeur heeft een idee!

Laten we met z’n allen bloemen maken van ballonnen voor de oude Leeuwin.En dan mag de winnaar van het hoepel spel dat aanbieden. Daar zou ze blij mee zijn. Zo begint de voorstelling met de voorbereiding van het feestje, met als hoogtepunt een kort optreden van de kinderen van datgene wat ze geleerd hebben in deze leerzame middag. Door middel van draaiende bordjes, hoelahoep, jongleer doekjes, presentatie en natuurlijk niet te vergeten hoe je van een ballonnetje een bloem maakt.

En tot slot het jongleer ring spel, waarbij, als de muziek stopt de gene die de ring vast heeft, met een geweldig applaus het toneel verlaat. En de gene die het laatst overblijft is de winnaar en mag de ballonnen bloemen overhandigen en krijgt zelf ook nog een verassing. Een succesvolle Circus Workshop waarna uw kinderen zich echte Circus Artiesten kunnen voelen.

Circus Workshop Kinderen